Selecteer een pagina
Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Print

nTextil

Hieronder een stukje wat nTextil zelf zegt over hun website en service:

Wie is nTextil?

Ntextil.nl is aanwezig in Nederland, Europa, Noord-Amerika en Oceanië en is het officiële Franse platform van de Needen Europa-groep, marktleider in textielgroothandel en referentietoebehoren.

In een economische sfeer van concurrentiekracht op het gebied van online verkoop, zorgt Ntextil ervoor dat de koopkracht van onze consumenten wordt gecontroleerd door middel van onze laagste prijs garantie. Om dit te doen bieden wij een breed scala van producten aan en een catalogus van meer dan 63 merken!

Onze missie: de laagste prijzen op de markt!

De kracht van het platform is om onverslaanbare prijzen te bieden. Ntextil zorgt voor een succesvolle onderhandeling met uw favoriete leveranciers zoals Fruit Of the Loom, B&C, Russell en Gildan.

Wij garanderen u de beste prijzen in Nederland

Of u nu een groothandel of een particulier bent, u kunt profiteren van een onberispelijke service op ons platform.

Op basis van ons succes, profiteert Ntextil van een internationale aantrekkingskracht die wordt weerspiegeld door veel nieuwe leveranciers, waardoor de catalogus altijd wordt uitgebreid en een scala aan producten tegen aantrekkelijke prijzen kan worden aangeboden.

Onze prioriteit: klantenservice!

Ntextil is een platform dat veilige online betaling mogelijk maakt. U kunt eenvoudig betalen met uw creditcard, via Ideal, of per Sepa overschrijving.

Uw pakket wordt binnen 24 tot 48 uur via Chronopost, DHL Express of PostNL verstuurd. Het verzenden van een pakket kan al vanaf €7,50. Vanaf €200,- is het verzenden van uw pakket zelfs gratis! Voor meer informatie over onze levering, klik hier.

We garanderen de kwaliteit van onze producten en de voorwaarden van onze voordelige prijzen.

https://www.ntextil.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Onderwerpen