Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Print

Artboard Studio – Mockups maken

Deze online mockup maker software is next-level naar onze mening! Mix en match verschillende mockups en maak je eigen toffe samenstellingen. De prijs kwaliteit verhouding ligt ontzettend hoog en met deze tool kan je echt unieke product foto’s of collecties maken.

Het is een web-based applicatie, niet alleen voor het maken van een enkele mockup. Deze applicatie is een designtool en uitgebreide product presentatie bouwer in één.

Tijdens het maken van het blog over het maken een mockup kwamen deze tool pas tegen, na een aantal uurtjes proberen en oefenen hebben we zelf ook een abonnement afgesloten om deze tool het heel erg makkelijk maakt om snel een mooie Instagram post te maken. Dat scheelt weer een duren fotoshoot 😉 Tenzij je natuurlijk je eigen foto studio hebt opgezet, wil je daar meer over weten? In mijn garage staat een complete foto studio voor slechts een paar honderd euro waarmee ik super professionele foto’s kan maken.

Dit pakket heeft een wat hogere learning curve, maar is zeker de moeite waard om eens te proberen. Wij zijn fan en het is naar onze mening een mooie tool voor als je net begint. Juist omdat er wat meer mogelijkheden in zitten maakt deze tool veelzijdiger en beter bruikbaar! Maak gratis een account en probeer het zelf.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Onderwerpen