Sinds vandaag kan je gratis de onze “eigen kledinglijn beginnen Snelstart gids” downloaden. Je vind de download button onderaan deze pagina.

Je eigen kledinglijn starten is niet moeilijk. En het hoeft in de opzet ook niet veel geld te kosten, je kan simpel beginnen met bijvoorbeeld print on demand of een eigen kleding drukpers. De truc zit hem in het starten, het is nooit in een keer goed. En perfect gaat het sowieso niet worden. Dus start. En blijf doorgaan.

Naast starten is het belangrijk dat je een kledingmerk gaat bouwen voor een hele specifieke doelgroep, kies er een waar je zelf bekend mee bent en een passie voor hebt. Dat maakt het proces veel makkelijker, maar zorgt er ook voor dat je het gaat volhouden. In deze snel start gids deel ik de tips die ik zelf gehad zou willen hebben toen ik net was gestart.

Enkele tips en bronnen in de kledinglijn beginnen snel start gids

Een eerste start maken met jouw kledinglijn

Ik ga in deze snelstart gids in op het vaststellen van je merk en het maken van een start. Ik ga niet diep op de inhoud in, maar wil je een leidraad geven, neem gerust contact op als je meer wilt weten. Lees daarnaast ook zeker eerst de artikelen van ons blog voor uitgebreide informatie over specifieke onderwerpen.

Blijf ons blog in de gaten houden voor relevante artikelen, allemaal om jouw kledingmerk succesvoller, mooier en leuker te maken.