Selecteer een pagina

Een kleding drukmachine is natuurlijk volledig waardeloos zonder goede bedrukkingen om erop te drukken. In dit korte artikel neem ik je mee in een aantal opties en krijg je meteen tips voor leveranciers waar wij ook goede ervaringen mee hebben.

Optie 1: Bedrukkingen Bestellen

Persoonlijk bestel ik voor mijn eigen kledingmerk en voor losse opdrachten voor klanten bedrukkingen per meter op rol, ik maak dan een bestand op waar alle logo’s of ontwerpen op passen en deze wordt dan meerdere keren geprint.

Informeer bij de leverancier voor tips en eisen voor het aanleveren van bestanden

Persoonlijk bestel ik grote oplagen logo’s bij TheTransferCompany en kleinere oplages of snelle levertijden bij DeBedrukker.nl, het ligt maar net even aan het project. Ik raad je aan altijd eerst wat samples op te vragen voor verschillende typen bedrukkingen, dan kan je meteen mooi even oefenen 🙂

Optie 2: Bedrukkingen zelf printen

Zelf printen kan middels snijfolie (per kleur) of met een sublimatie printer. Voor het printen van full-color afbeeldingen zoals foto’s kan je het beste kiezen voor een sublimatie printer. Voor strakke lijnen en simpelere ontwerpen kan je kiezen voor een snijplotter.

Snijplotter

Sublimatie

Drukmachine noodzakelijk!

In beide gevallen heb je natuurlijk een kledingdrukmachine nodig.